Explore in 360 / ARVALLEY MEDIA

de "Explore-in-360" site is de publicatie website van Arvalley Media. Op deze site treft u onze meest recente 360° belevingen aan.

About

Het webdomein explore-in-360 is de publicatiesite van Arvalley Media.

Arvalley Media is de specialist als het gaat om interactieve 360° belevingen. Wij staan geregistreerd als een Google Trusted Photographer.

Nog niet zolang geleden was een kwalitatief goede foto op de website voldoende om attentie en verbinding met de klant te bewerkstelligen. Die tijden zijn veranderd. Vandaag de dag verwacht de consument een meer interactieve en visuele beleving.

360° graden foto’s geven de bezoeker op de website de mogelijkheid rond te kijken in een 360° perspectief, een ervaring alsof de klant werkelijk daar is. De klant kan op die manier vanuit huis al de sfeer en uitstraling van de locaties en de accommodaties proeven. Deze ervaring voegt een nieuwe dimensie toe, verhoogt de interactie en gespendeerde tijd op de website en draagt bij aan een hogere conversie.

Nog meer beleving kan worden verkregen met de interactieve 360° mogelijkheden. Zo kunnen wij in de 360° foto’s ook lagen toevoegen, die zinvolle informatie tonen in de vorm van teksten, afbeeldingen en/of video’s. Een 360° foto van een restaurant of bar kan bijvoorbeeld worden verrijkt met een menukaart. Ook kunnen voorwerpen in een afbeelding op een speelse en interactieve wijze worden voorzien van detail en prijsinformatie. De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos.

Arvalley Media biedt een full-servive pakket van meedenken, fotograferen, produceren tot aan hosting.

Klik hier voor de  website van ArvalleyMedia

 

© 2024 Explore in 360 / ARVALLEY MEDIA

Thema door Anders Norén